Lifestyle|18.01.2024 15:49

Λεωνίδας Κακούρης: Το δημόσιο μήνυμα στον Γιάννη Νταλιάνη και η επικοινωνία τους μετά την αποχώρηση από τον «Βασιλιά Ληρ»

Newsroom

Μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», ο Λεωνίδας Κακούρης φαίνεται να βρίσκει ξανά τους καθημερινούς ρυθμούς του. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα γυρίσματα της δραματικής σειράς «Το Ναυάγιο» του MEGA. 

Σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του στη θεατρική παράσταση, ο Λεωνίδας Κακούρης έγραψε σχόλιο: «Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά!!! σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε σας φιλώ». 

Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Νταλιάνης δεν έχει απαντήσει κάτι, αλλά όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», έχει υπάρξει άλλου είδους επικοινωνία μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων. «Θα του απαντήσω, δεν πρόλαβα όμως γιατί είχα δουλειά και πρόβα. Είναι πολύ θερμό αυτό που έγραψε για εμένα και θα του απαντήσω με την αντίστοιχη τρυφερότητα. Αυτό. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Λεωνίδα απευθείας αλλά μόνο με μηνύματα. Έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία. Είναι καλά, ο άνθρωπος είχε μία υπερκόπωση και τώρα είναι πολύ καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

ηθοποιόςΓιάννης Νταλιάνηςειδήσεις τώραFacebookΕθνικό ΘέατροΛεωνίδας Κακούρης