Lifestyle|18.01.2024 18:00

Κέιτ Μίντλετον: Ο Ουίλιαμ την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο - Η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Newsroom

Την Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ, καθώς η σύζυγός του αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε καλή κατάσταση.

Η σοβαρή εγχείρηση

Η Κέιτ Μίντλετον πέρασε τη δεύτερη νύχτα της στο νοσοκομείο μετά την επιτυχή, προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης ότι η πριγκίπισσα, 42 ετών, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιά.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ εθεάθη να απομακρύνεται από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου στο κεντρικό Λονδίνο όπου νοσηλεύεται.

Οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες της επέμβασης της Κέιτ Μίντλετον παραμένουν απόρρητες, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο και ότι ήταν προγραμματισμένη και όχι επείγουσα ιατρική επέμβαση.

Είναι όμως σαφώς αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί δύο εβδομάδες νοσηλείας και στη συνέχεια αρκετούς μήνες ανάρρωσης, γεγονός που θα κάνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να χάσει τα επίσημα καθήκοντά της τουλάχιστον μέχρι μετά το Πάσχα.

Στο χειρουργείο και ο βασιλιάς Κάρολος

Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε ότι ο βασιλιάς είναι «καλά», αφού ο μονάρχης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για διευρυμένο προστάτη.

Σε επίσκεψή της στο Αμπερντίν το πρωί της Πέμπτης, η βασίλισσα Καμίλα ρωτήθηκε για τον βασιλιά και απάντησε: «Είναι μια χαρά, σας ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά του».

ειδήσεις τώραΒασιλιάς Κάρολοςπρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ Μίντλετοννοσοκομείο