Γεωργία Σακκά: Αυτή είναι η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού - Πώς της παραδόθηκε το «στέμμα»
NewsroomΗ Γεωργία Σακκά είναι η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού, με την νεαρή χορεύτρια και δασκάλου χορού να μιλά πώς έγινε η επιλογή να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη γιορτή που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου.
«Είναι μια μοναδική εμπειρία - Δεν τη ζει εύκολα κάποιος»
«Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» αναφέρει η Πατρινή στην ΕΡΤ.
Όπως διηγείται, ήθελε να αναβιώσει την μοναδική αυτή εμπειρία μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα καλλιτεχνικά καρναβαλικά δρώμενα. «Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Και ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω», ανέφερε.
Η σχέση της με το πατρινό καρναβάλι είναι έντονη. Και στο παρελθόν συνεργάστηκε την περίοδο 2013-2016 με το πλήρωμα 86 των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, συμμετείχε σε τελετές έναρξης και λήξης του καρναβαλιού σε χορογραφίες της Βίκυς Αγόρα, αλλά και ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου στην παράσταση videodance «Deja vu».
- Ομαδικός βιασμός στο Κορνέλ: Στο «στόχαστρο» και πάλι...το θύμα - Χρήστες των social προσπαθούν να αποκαλύψουν την ταυτότητά της
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέληξε ο ένας από τους 6 τραυματίες - Πώς έγινε η σφοδρή σύγκρουση των ΙΧ
- Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Τα μνημεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου»
- «Πνίγεται» από την κακοκαιρία η Κρήτη: Το νερό ενός έτους έπεσε σε 48 ώρες στα Χανιά - Πλημμύρες, απεγκλωβισμοί και νέο 112