Lifestyle|29.01.2024 09:48

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Εγινε πατέρας για πρώτη φορά - Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Newsroom

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μέσα από το προσωπικο του προφίλ στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο και γράφοντας «Καλώς ήρθες».

Το βράδυ της Κυριακής (28/1), οι συντελεστές της παράστασης «Αναστασία», στο Παλλάς, συνεχάρησαν τον ηθοποιό επί σκηνής για τη γέννηση της κόρης του. Μάλιστα, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης. 

Παντρεύτηκα με την Αγοραστή Αρβανίτη έπειτα από 14 χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα πριν από μερικές εβδομάδες. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Εχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε». 

Θανάσης Τσαλταμπάσηςinstagramειδήσεις τώραηθοποιόςπατέρας