Lifestyle|31.01.2024 11:59

Natasha Archer: Ποια είναι η γυναίκα-δεξί χέρι της Κέιτ Μίντλετον που την βοηθά να αναρρώσει

Newsroom

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ξεκουράζεται και αναρρώνει μετά την επέμβαση που έκανε στην κοιλιά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, με πολλούς ανθρώπους να είναι παρόντες για να την βοηθήσουν να ανακάμψει. Εκτός από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τους γονείς της, Κάρολ και Μάικλ, ένα πρόσωπο βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. Η προσωπική της βοηθός και φίλη, (Natasha Archer), Νατάσα Άρτσερ.

Η βοηθός και στιλίστρια του παλατιού 

Η ίδια αποφοίτησε από το King's College με πτυχίο στις ισπανόφωνες σπουδές και αρχικά είχε δουλέψει στο παλάτι το 2007 ως βοηθός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι, και στη συνέχεια, το 2011 για την Κέιτ Μίντλετον. 

Η Άρτσερ είναι και η ίδια μητέρα και έχει παραστεί σε πολλές από τις σημαντικές περιστάσεις, της πριγκίπισας όπως οι γεννήσεις και των τριών παιδιών της.

Ο κύριος ρόλος της είναι να είναι η βοηθός της Κέιτ, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι βοηθάει την πριγκίπισσα ως στιλίστρια τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την Express, το 2014 είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ζητήσει από την Κέιτ να είναι πιο «βασιλική» στην περιοδεία της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Χάρη στη βοήθεια της Νατάσα, η Κέιτ ανταπεξήλθε στο αίτημα και είναι πλέον γνωστή ως μία από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου σήμερα.

Η Νατάσα είναι παντρεμένη με τον βασιλικό φωτογράφο Κρις Τζάκσον και έχει δύο παιδιά.

Πηγή είχε μιλήσει στα βρετανικά μέσα για την σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες. «Τα πάνε πάρα πολύ καλά. Πάντα υποστηρίζει και συμβουλεύει την Κέιτ και η πριγκίπισσα λατρεύει το στιλ της».

Η αφοσίωση της Νατάσας Άρτσερ στη βασιλική οικογένεια - και ιδιαίτερα στην Κέιτ - ανταμείφθηκε το 2019.

Η βοηθός διορίστηκε μέλος του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ειδική τελετή στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Κέιτ Μίντλετονειδήσεις τώραΒρετανίαπρίγκιπας Ουίλιαμ