Lifestyle|01.02.2024 14:15

Μαριάντα Πιερίδη: Οριστικός χωρισμός επειτα από 7 χρόνια γάμου - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας

Newsroom

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους μετά από πολύ υπομονή και πολλές προσπάθειες. Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», το πρώην ζευγάρι μένει ακόμα κάτω από την ίδια στέγη, ενώ ετοιμάζουν και κάτι επαγγελματικό.

Η πρώτη ρήξη στο γάμο τους επήλθε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η τραγουδίστρια είχε πληροφορηθεί κάτι στον αέρα που την έκανε να λυγίσει. «Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Eχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό.

Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι μ' έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι ν' αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, και ξέρεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε παρακολουθεί στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι στο διάλειμμα να σου στείλει κάτι… Ο κόσμος είναι κακός» είχε δηλώσει τότε η Μαριάντα Πιερίδη, απαντώντας για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της, με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Οι πρώτες δηλώσεις της Πιερίδη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού

Μετά την αποκάλυψη του χωρισμού, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» συνάντησε τη Μαριάντα Πιερίδη, η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. «Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα γι' αυτό, δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσουμε τώρα στο δρόμο. Θα σου πω μόνο ότι είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Μαριάντα Πιερίδηειδήσεις τώρατραγουδίστριαχωρισμός