Πασχάλης Τσαρούχας: Ολόιδιος Διονύσης Σαββόπουλος συγκίνησε στο YFSF (vid)
NewsroomΟ γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας ανέλαβε να μιμηθεί τον σπουδαίο Έλληνα ερμηνευτή και τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο και η ομοιότητά τους εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή στο YFSF.
Ο Τσαρούχας τραγούδησε το πασίγνωστο τραγούδι του Νιόνιου «Σαν τον Kαραγκιόζη» και στη σκηνή του YFSF στήθηκε ένα ολόκληρο Θέατρο Σκιών. Ο Καραγκιοζοπαίκτης μάλιστα μετά το τέλος της εμφάνισης μοίρασε σε όλους από μια φιγούρα του Καραγκιόζη. Η ερμηνεία του Πασχάλη Τσαρούχα τού έδωσε την πρώτη θέση.
Στο πλαίσιο της βραδιάς (31/3) είδαμε τις εξής μεταμφιέσεις: Αργύρης Αγγέλου: Δάκης, Ευθύμης Ζησάκης: Μανώλης Κονταρός, Μελίνα Μακρή: Έφη Θώδη, Βαγγέλης Παναγόπουλος: Bee Gees / ACDC, Ίαν Στρατής: Eminem, Κατερίνα Στικούδη: Modern Talking, Εύα Τσάχρα: Cats. The Musical, Ελένη Φιλίνη: Ρίτα Σακελλαρίου, Χρύσπα: Eurythmics. Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα.
Τον Διονύση Σαββόπουλο είχε ερμηνεύσει με επιτυχία και ο Κρατερός Κατσούλης πριν από μερικά χρόνια.
Και ο Ησαΐας Ματιάμπα είχε ερμηνεύσει Σαββόπουλο με το χαρακτηριστικό του στιλ.
- Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα