Lifestyle|01.04.2019 12:19

Τζένιφερ Λόπεζ: Για τον ρόλο μιας στρίπερ δείχνει τους κοιλιακούς της (pic)

Newsroom

Ο πρόσφατος αρραβώνας της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ σε μια εξωτική παραλία στις Μπαχάμες απογείωσε τον αριθμό των θαυμαστών τής Τζένιφερ Λόπεζ. Η ποπ σταρ από το Πουέρτο Ρίκο, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι χορού «World of Dance», ετοιμάζει μια καινούργια ταινία που φιλοδοξεί να κάνει πάταγο.

Η Λόπεζ θα ερμηνεύσει το ρόλο μιας πρώην στρίπερ και δεν θα είναι μόνη της. Τη συνοδεύουν άλλες πέντε όμορφες κυρίες και ανάμεσά τους η βασίλισσα της ραπ, Cardi B, η οποία υπήρξε όντως στρίπερ και πρόσφατα δήλωσε ότι νάρκωνε και έκλεβε τους «πελάτες» της. 

Πρόκειται για την ταινία «Hustlers» που θα βγει στους κινηματογράφους το 2020 και διηγείται την ιστορία έξι γυναικών που εργάζονταν στη βιομηχανία του στριπτίζ και αποφασίζουν να αλλάξουν ρόλους και να βγάλουν χρήματα από τους «πελάτες» τους στη Wall Street.

Για την προώθηση της ταινίας, αλλά και για να επιδείξει τα αποτελέσματα της εντατικής γυμναστικής που κάνει τον τελευταίο καιρό παρέα με τον αγαπημένο της Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Λόπεζ έκανε μια ανάρτηση με ροζ μπικίνι στο Instagram. Το καλογυμνασμένο σώμα της 49χρονης σταρ σχολιάστηκε και από τις... πέτρες στο Διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας 2,5 εκατομμύρια likes (μέχρι στιγμής). 

T
 
T
ταινίαΧόλιγουντCardi BΤζένιφερ Λόπεζ