Lifestyle|07.02.2024 16:26

Ξανά μαζί στην οθόνη ο Ρος και η Ρέιτσελ: Jennifer Aniston και David Schwimmer σε σποτ για το Super Bowl 2024

Newsroom

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Friends», η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) επιστρέφουν στο τηλεοπτικό στούντιο για μια διαφήμιση που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024. Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Στο διαφημιστικό της Uber Eats, η Jennifer Aniston φαίνεται να μην μπορεί να θυμηθεί μια σημαντική περίοδο της ζωής της. Όταν ο David Schwimmer εμφανίζεται και προσπαθεί να την αγκαλιάσει, καταλαβαίνει ότι δεν τον αναγνωρίζει καν.

«Έχουμε γνωριστεί;» τον ρωτάει καθώς αποτραβιέται και ο τηλεοπτικός της έρωτας ο Ρος της απαντά απορημένος «δουλέψαμε μαζί για 10 χρόνια». Όταν η Τζένιφερ Άνιστον προσποιείται ότι τον θυμάται τότε  ο «Ρος» της λέει «Ακόμα δεν με θυμάσαι, έτσι;».

Το διαφημιστικό ξεκινά με την Aniston να παραγγέλνει μέσω της Uber Eats και να εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει ότι όλα τα αντικείμενα που παρήγγειλε είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. Ο Schwimmer, όταν τη συναντά ξανά, προσπαθεί να της θυμίσει τη συνεργασία τους στα «Φιλαράκια», αλλά εκείνη τον απορρίπτει απορημένη. Αφού απομακρύνεται, σκέφτεται ότι δεν μπορεί να έχει ξεχάσει τόσο εύκολα έναν άνθρωπο με τον οποίο εργάστηκε τόσο πολύ. Τελικά, ο Schwimmer σχολιάζει με την γνωστή ατάκα του «μισώ αυτή την πόλη», πριν το διαφημιστικό ολοκληρωθεί.

Οι δυο ηθοποιοί υποδύονταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην τηλεοπτική ιστορία ως Ρέιτσελ Γκριν και Ρος Γκέλερ στη σειρά τα Φιλαράκια, από το 1994 έως το 2004.

Τζένιφερ ΆνιστονΦιλαράκιαειδήσεις τώραSuper BowlΝτέιβιντ Σουίμερ