Lifestyle|16.05.2019 02:02

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Η Κασσάνδρα τσακώνεται με τη Μαργκώ και δολοφονείται

Αλέξης Μίχας

Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha.

Στο Λονδίνο, η Μαργκώ θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με την Κασσάνδρα για το ποιος έχει το πάνω χέρι στην παράνομη διακίνηση των όπλων. Μάρτυρας στον απίστευτο αυτό καβγά ο Τόνι. Λίγο αργότερα η επιχειρηματίας θα βρεθεί δολοφονημένη, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά δείχνουν. Πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται το «συμβούλιο» της εγκληματικής οργάνωσης και όχι η Μαργκώ, μια και ανακάλυψαν πως η Κασσάνδρα έπαιζε διπλό παιχνίδι. Στη βρετανική πρωτεύουσα μεταβαίνει όμως και η Τατιάνα για ένα τελευταίο μεγάλο ξεκαθάρισμα με τον Τόνι, που θα είναι επώδυνο και για τους δύο.

Στα Μετέωρα, η Όλγα έχει πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ο Στέφανος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. Όμως η μικρή Λήδα γκρινιάζει συνεχώς. Έτσι η Όλγα σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα τής ανακοινώνει πως θα της κάνει πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ο στόχος του πάρτι είναι διπλός: από τη μια να ευχαριστηθεί η μικρή και από την άλλη να τα ξαναβρούν Άννα και Αλέξανδρος. Πράγματι οι δυο τους συναντιούνται στο πάρτι-έκπληξη, όμως το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ ψυχρό. Μάταια η Όλγα και ο Στέφανος προσπαθούν να τους τα ξαναβρούν. Όμως τελικά ο Αλέξανδρος παίρνει την πρωτοβουλία και κάνει μια μεγάλη συζήτηση με την Άννα. Έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις αποφασίζουν να είναι και πάλι μαζί, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά σε όλα τα οικεία τους πρόσωπα. Στην Αθήνα, ο Ορφέας προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει.

Όταν αντιμετωπίζει κίνδυνο η Αστυνομία να βρεθεί στα ίχνη του, προχωρά σε ακόμη μία δολοφονία. Τις δολοφονίες, όμως, συνεχίζει και ο Σωκράτης που βαδίζει στα χνάρια του σίριαλ κίλερ πατέρα του. Όμως θα κάνει ένα μοιραίο λάθος. Η τελευταία γυναίκα που επιχειρεί να στραγγαλίσει δεν πεθαίνει αμέσως. Πριν ξεψυχήσει μιλά σε ένα πρόσωπο-κλειδί για τον δολοφόνο της. Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, η Βέρα συμβουλεύει την Τατιάνα να μην ξαναμπλέξει με τον Τόνι, αφού δεν τον εμπιστεύεται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί. Λίγο αργότερα η Μαργκώ ζητά από τον Τόνι να μπει πιο δυναμικά στο εμπόριο όπλων, με περισσότερα πλοία. Η Νικόλ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο. Και ενώ ο Χάρης ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο, ακόμα ένας πληροφοριοδότης του Νικόλα πέφτει νεκρός.

Από TV Έθνος - Τεύχος 73 - Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ