Lifestyle|12.02.2024 20:20

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της - «Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού»

Newsroom

Με μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε πως έπαθε νεύρωση στομάχου θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αναρρώσει και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η επιχειρηματίας βρίσκεται σε βαθιά θλίψη μετά τον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έπειτα από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ηταν πολύ κοντά με το νεαρό κορίτσι που άφησε την τελευταία του πνοή, προσπαθώντας να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

«Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες. Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού. Απλά από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά… αναρρώνω!

Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ηρεμίας και τις ευχές σας. Σας αγαπάω πολύ και αληθινά. ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Δήμητρα Κατσαφάδου.

instagramστομάχιειδήσεις τώραΔήμητρα Κατσαφάδουεπιχειρηματίας