Lifestyle|13.02.2024 16:23

Η Blake Lively τρολάρει τον Ryan Reynolds μετά το Super Bowl - «Γλυκέ μου, είμαι σπίτι!»

Newsroom

Την Κυριακή, η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) ταξίδεψε στο Λας Βέγκας για να συνοδεύσει την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) στο Super Bowl. Παρέα με άλλους 65.000 θεατές, παρακολούθησαν τον τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, όπου αγωνιζόταν η ομάδα του συντρόφου της Swift, Τράβις Κέλσι (Travis Kelce). Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός και η τραγουδίστρια στήριξαν τους Kansas City Chiefs στις κερκίδες.

Ενώ ο κόσμος ασχολούνταν με την παρουσία της Taylor Swift στο πλευρό του φίλου της στον αγώνα, ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) αναζητούσε τη σύζυγό του στα social media. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ακόμη μια φορά μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Ο Ryan Reynolds είδε το πρωτάθλημα από το σπίτι του καθώς έκανε ντεμπούτο το trailer του Deadpool 3. Ανέβασε λοιπόν στον λογαριασμό του στο ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο να στέκεται μπροστά από την οθόνη την ώρα που παίζει το trailer της ταινίας. Στη λεζάντα της ανάρτησης αναρωτιέται αν κανείς είδε την Blake.

«Έχετε όλοι δει το trailer του Deadpool; Επίσης, έχει δει κανείς τη σύζυγό μου;» έγραψε ο Ryan Reynolds κάτω από τη φωτογραφία.

 

Η σύζυγός του έδωσε την απάντησή της αμέσως μόλις επέστρεψε στο σπίτι τους.  Η Blake Lively ανέβασε με τη σειρά της μία φωτογραφία ποζάροντας μπροστά από την οθόνη με φόντο τον Deadpool και έγραψε: «Γλυκέ μου είμαι σπίτι. Η μέρα μου ήταν καλή. Η δική σου;», ντυμένη στα χρώματα των Kansas City Chiefs.

Πότε βγαίνει η νέα ταινία Deadpool στις αίθουσες

Το Deadpool & Wolverine επιστρέφει έξι χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Ryan Reynolds στην οποία υποδύθηκε τον ήρωα με την κόκκινη στολή. Σε αυτή συναντά τον Hugh Jackman που με τη σειρά του επιστρέφει στον ρόλο του Wolverine επτά χρόνια μετά.

Η παραγωγή της ταινίας καθυστέρηση λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ αλλά έχει πλέον δρομολογηθεί η πρεμιέρα της. Στις ελληνικές αίθουσες θα την δούμε στις 25 Ιουλίου 2024 ενώ μία ημέρα μετά θα κυκλοφορήσει και στις αίθουσες των ΗΠΑ.

Ράιαν ΡέινολντςηθοποιόςΜπλέικ Λάιβλιειδήσεις τώρα