Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Νικήτας Κακλαμάνης την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο – «Είμαι δίπλα της»
NewsroomΕξιτήριο από μέρα σε μέρα περιμένει να πάρει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία βρίσκεται ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε. Ολο αυτο το διάστημα, βρίσκονται φίλοι και συγγενείς στο πλευρό της.
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την κατάσταση υγείας της ηθοποιού. Οι δυο τους συνδέονται με μια φιλία ετών.
«Την επισκέφθηκα από την πρώτη μέρα της περιπέτειάς της. Χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (13/2), η Ζωζώ Σαπουντζάκη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, ενώ ετοιμαζόταν να πάει να κάνει γύρισμα για μια εκπομπή. Η πίεση της είχε φτάσει στο οκτώ. Φώναξε αμέσως τον γιατρό και της είπε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Ηρθε το ασθενοφόρο και για λίγες ώρες την έβαλαν στη ΜΕΘ. Μετά μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη, με τους γιατρούς να της κάνουν συνεχώς επαναληπτικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστώσουν ότι όλα βαίνουν καλώς και να της δώσουν το εξιτήριο.
- «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
- Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριών
- Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ