Lifestyle|22.02.2024 20:00

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Χωρισμός - βόμβα μετά από 5 χρόνια γάμου για την influencer

Newsroom

Η διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Φέντεζ χώρισαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Dagospia. Το άλλοτε πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ιταλικής σόου μπιζ τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου, την απόκτηση δύο παιδιών αλλά και διάφορες δυσκολίες που πέρασαν μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

 

 

H ιταλική Corriere della Sera που δημοσίευσε με τη σειρά της την είδηση, έκανε μια αναφορά στα τελευταία Instagram stories του Φέντεζ, με ημερομηνία Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Ο ράπερ φαίνεται πως έκανε αναρτήσεις από κάπου αλλού εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα στο Μιλάνο, στο οποίο μετακόμισε το πρώην πλέον ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο. Φεράνι και Φέντεζ, έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, με τους οποίους και πόζαραν πολλές φορές στον φακό για τα social media.

 

 

 

Οι προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram

Η Φεράνι είναι από τις διασημότερες διαδικτυακές περσόνες στον κόσμο και η σχέση τους είχε προβληθεί μέσω των social media. Βασικό χαρακτηριστικό του γάμου τους είναι οι προκλητικές φωτογραφίες που αναρτούσαν μαζί. Γυμνοί και με αποκαλυπτικές πόζες από προσωπικές τους στιγμές, αναρτούσαν στο Instagram κοινά στιγμιότυπα, με το κοινό τους συχνά να αντιδράει αρνητικά.

 

Κιάρα Φεράνιχωρισμόςράπερειδήσεις τώρα