Lifestyle|01.03.2024 16:50

Τρόμος στον αέρα για την Karol G: Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από καπνό στο πιλοτήριο

Newsroom

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες και η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Karol G, όταν το αεροπλάνο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Νότιας Καλιφόρνιας μετά από αναφορές για καπνό στο πιλοτήριο.

Η Κολομβιανή Karol G, κατά κόσμο Carolina Giraldo Navarro, που έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ που έχουν γίνει πλατινένια από το 2017, έζησε έναν εφιάλτη μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες μέχρι το αεροπλάνο να προσγειωθεί με ασφάλεια και να λήξει ο συναγερμός.

Άγνωστο τι θα γίνει με τη συναυλία της στη Γουατεμάλα

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες για την πτήση εκτός από το ότι πετούσε ανατολικά και ο πιλότος ανέφερε το πρόβλημα καπνού στο πιλοτήριο καθώς έφτανε στο Cajon Pass, περίπου 70 μίλια ανατολικά.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Karol G αυτή την περίοδο ταξιδεύει συχνά, καθώς βρίσκεται στη μέση μιας περιοδείας της στη Λατινική Αμερική και το βράδυ της Παρασκευής επρόκειτο να τραγουδήσει στη Γουατεμάλα. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πραγματοποιηθεί η εμφάνισή της.

Γουατεμάλαπτήσηαεροπλάνοειδήσειςτραγουδίστριαειδήσεις τώρα