Lifestyle|03.04.2019 17:42

Αγγελική Ηλιάδη για Βίκυ Κάβουρα - Γκέντσογλου: Το γνώριζα ότι είχαν σχέση (vid)

Newsroom

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Η γνωστή τραγουδίστρια σχολιάζοντας τις φήμες ότι ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της είχε σχέση με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα δήλωσε ότι γνώριζε τον δεσμό τους για μήνες. 

Η Ηλιάδη υποστήριξε πώς η σχέση της με τον Γκέντσογλου τελείωσε πριν δύο μήνες και άφησε να εννοηθεί ότι η Βίκυ Κάβουρα ήταν το τρίτο πρόσωπο: «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Και συνέχισε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα (στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σάββα να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα) στα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση». Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοεί, η τραγουδίστρια είπε: «Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του». Δείτε πώς σχολιάστηκε η συνέντευξη και τα όσα είπε η Ηλιάδη:

T

Αγγελική Ηλιάδη: Δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά

Η Αγγελική Ηλιάδη όταν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha είχε μιλήσει και για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά». 

T

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλο «Όλα Λάθος» η Ηλιάδη είχε πει για τις φήμες: «Τι με χάλασε, ή δεν με χάλασε; Δεν πολύ ασχολήθηκα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη, όταν ένας άνθρωπος είναι ελεύθερος, κάποια στιγμή θα προχωρήσει τη ζωή του. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο». 

Σάββας Γκέντσογλου για Ηλιάδη: «Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική»

Τα λεγόμενα της Αγγελικής Ηλιάδη στο OK! σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και ο Άρης Καβατζίκης διάβασε τη δήλωση-απάντηση του γνωστού ποδοσφαιριστή, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική…».

Η Βίκυ Κάβουρα απαντάει σε δημοσιεύματα ότι είναι το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Ηλιάδη-Γκέντσογλου

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε συναντήσει την όμορφη ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα στα παρασκήνια του σόου του Νίκου Κοκλώνη «It's Show Time», όπου αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου είχε σχολιάσει: «Αυτό που με έχει κουράσει είναι ότι ενώ φαίνεται ότι είμαι μια γυναίκα που περνάει πάρα πολύ ωραία και έχει έντονη ερωτική ζωή, γυρνάω σπίτι μόνη μου. Αυτό είναι το στενάχωρο. Όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε. Επίσης με ενοχλεί πολύ ό,τι αφορά την ηθική. Και όταν μπλέκονται πράγματα με αναλήθειες, και επιμένουν κιόλας, και αφορούν σε οικογένειες με παιδιά, αυτά δεν... αλλά πάμε να τα λύσουμε αλλιώς αυτά.» είπε η ηθοποιός, υπονοώντας πιθανώς ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μία καλοκαιρινή φωτογραφία από τη Μονεμβασιά, γράφοντας στα αγγλικά «Το χαμόγελό μου εκφράζει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει».

T
Βίκυ ΚάβουραΑγγελική ΗλιάδηΣάββας Γκέντσογλου