Lifestyle|16.05.2019 02:19

Στέλιος Γεωργιάδης - Τατουάζ: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του ηθοποιού

Newsroom

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς «Το Τατουάζ» έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κύπριου ηθοποιού Στέλιου Γεωργιάδη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Την είδηση για τον θάνατο του Κύπριου ηθοποιού, ο οποίος είχε κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στο «Τατουάζ», έκανε γνωστή η make up artist Ιωάννα Ιωάννου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο Κούλλης Νικολάουπαραγωγός και ηθοποιός της σειράς, αποχαιρέτησε τον ηθοποιό με μήνυμά του στο Facebook. Η σύντροφος του Στέλιου ΓεωργιάδηΜέλπω Χρήστου, τον αποχαιρέτησε διαδικτυακά με ένα συγκινητικό μήνυμα από καρδιάς. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα κολάζ με κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού και έγραψε ένα σχόλιο που τελείωσε με έναν στίχο από ένα κομμάτι του Παντελή Παντελίδη:

«Δεν θα σου πω πολλά! Ποτέ δεν σου άρεσαν τα πολλά λόγια! Τελικά δεν άντεξες! Βιάστηκες να πας στην γειτονιά των αγγέλων! Καλό παράδεισο να έχεις αγάπη μου! Δυστυχώς έφυγες νωρίς! Σε αγαπάμε πολύ! Θα σε θυμόμαστε για πάντα! Εγώ και η Άντρεα σου! (μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου)».

Το ΤατουάζΣτέλιος Γεωργιάδης