Lifestyle|09.03.2024 10:22

Σοφία Χατζηπαντελή: Σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της μέσα στο τρένο - «Θα με διώξουν»

Newsroom

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που είχε με τρένο από το Παρίσι στη Βενετία, η Σοφία Χατζηπαντελή στάθηκε μπροστά από ένα τζάμι, σήκωσε τη μπλούζα της και κόλλησε το στήθος της πάνω στο τζάμι. 

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram μια φίλη της Σοφίας Χατζηπαντελή και αυτή το προώθησε στο δικό της προφίλ. Στα επίμαχα σημεία τοποθέτησαν emoji από φωτιές, ενώ το μοντέλο σχολίασε το story γράφοντας: «Θα με διώξουν από αυτό το τρένο».

Η πρώην κριτής του «My Style Rocks» και διεθνές μοντέλο βρισκοταν σ' ένα ταξίδι που διοργανώνει ο οίκος μόδας Jean Paul Gaultier. Επιβάτες του «Jean Paul Gaultier Railway» ήταν fashion bloggers, μοντέλα και influencers απ' όλο τον κόσμο

Αποσύρεται από τον χώρο της μόδας για χάρη της ψυχικής της υγείας

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τον χώρο της μόδας και το modelling για να βάλει προτεραιότητα εκείνη και την ψυχική υγεία της.

«Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά» έγραψε η ίδια.  

Ελεονώρα Μελέτη: «Κάνει πολύ καλά και της βγάζω το καπέλο»

«Δεν έχει ακούσει και λίγα. Θέλετε να σας πω και κάτι άλλο; Εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε. Οταν, όμως, είσαι εσύ το πρόσωπο, το οποίο κρίνεται, εξευτελίζεται πολλές φορές, απαξιώνεται συνεχώς, δεν είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστείς. Θέλει πάρα πολύ εσωτερική δουλειά, τρομερή επίγνωση των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να φας όλων αυτών τον οχετό και εμετό που ρίχνουν οι άλλοι πάνω σου. Πολύ καλά κάνει και της βγάζω το καπέλο που έχει τη δυνατότητα, που οι δουλειές της πηγαίνουν καλά, να πει ότι εγώ δεν νιώθω καλά και θέλω να φύγω, να ηρεμήσω, να πάρω τις αποστάσεις μου και να ξαναγυρίσω με νέα δεδομένα. Είναι πολύ σημαντικό. Οταν η Μαρία Σάκαρη βγήκε και είπε ότι εγώ θέλω να αποσυρθώ για λόγους ψυχικής υγείας, τη χειροκροτήσαμε όλοι. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στη Χατζηπαντελή. Ασχετα αν η μία είναι πρωταθλήτρια σ' ένα άθλημα και η άλλη ένα μοντέλο και μία παρουσιάστρια» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της.

 

Το διάσημο μοντέλο με τα πυκνά του φρύδια

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή στην Ελλάδα όταν δέχτηκε την πρόταση να γίνει κριτής στο GNTM 5, ενώ την απολαύσαμε φέτος στο My Style Rocks. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

Eχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν. Έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

 

Είναι ένας άνθρωπος που αναζητά την ομορφιά πέρα από την παραδοσιακή συμμετρική τελειότητα και τις στερεοτυπικές ταμπέλες σχετικά με την ηλικία, το ύψος, το βάρος. Αναζητά κορίτσια, που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ. Η ομορφιά του ανθρώπου κρύβεται στη διαφορετικότητα και η Σοφία Χατζηπαντελή, εκφράζει και εμπνέει αυτή ακριβώς την αντίληψη.

ειδήσεις τώραμοντέλοΣοφία Χατζηπαντελήinstagram