Lifestyle|11.03.2024 08:44

Όσκαρ 2024: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Emily Ratajkowski στο πάρτι του Vanity Fair

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP photo
AP photo

Αποκαλυπτική ήταν για μια ακόμη φορά η εμφάνιση της Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski) στο καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Το γνωστό μοντέλο διάλεξε για τη μεγάλη βραδιά ένα φόρεμα του οίκου Jacquemus που εφάρμοζε στη μέση της και ένα ασύμμετρο μπούστο που φαινόταν να αιωρείται. Το φόρεμα, προέρχεται από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι '24 του γνωστού σχεδιαστή, η οποία παρουσιάστηκε στη Νότια Γαλλία τον Ιανουάριο. Το ντύσιμο που επέλεξε ήταν η νυφική εμφάνιση της συλλογής, χωρίς να συνοδεύει την εμφάνισή της με πέπλο και αξεσουάρ.

Τα Όσκαρ 2024 - ή αλλιώς η μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ - δεν είναι ολοκληρωμένα χωρίς το πάρτι του Vanity Fair . Το φημισμένο after party event είναι μια ακόμη ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές ακόμα στιγμές μόδας εκτός του κυρίως κόκκινου χαλιού των Όσκαρ  2024.

Μετά την κύρια τελετή απονομής των Όσκαρ, οι σταρ παίρνουν το δρόμο τους για το ετήσιο post-Oscars party του Vanity Fair, που πραγματοποιείται στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts στο Beverly Hills. Οι περισσότερες διασημότητες που παρακολούθησαν την τελετή στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες αλλάζουν σε ένα δεύτερο glam look και συναντούν πολλούς ακόμη A-listers που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής.