Lifestyle|03.04.2019 19:40

O Γκράχαμ Νόρτον οικοδεσπότης των τηλεοπτικών BAFTA 2019

Newsroom

O δημοφιλής παρουσιαστής από το BBC, Γκράχαμ Νόρτον, θα είναι ο οικοδεσπότης των φετινών τηλεοπτικών BAFTA.

«Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από τότε που παρουσίασα για πρώτη φορά τα BAFTA και χαίρομαι πολύ για την επιστροφή μου», δήλωσε ο Νόρτον. «Το 2018 υπήρξε μια ξεχωριστή χρονιά για την τηλεόραση και ανυπομονώ να δω τους ταλαντούχους ανθρώπους της βιομηχανίας μας, να βραβεύονται».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε τον Γκράχαμ πίσω στην τελετή απονομής ως οικοδεσπότη. Έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού στο σπίτι και στις αίθουσες τελετών απονομής, έχοντας παρουσιάσει πολλές φορές τα BAFTA στο παρελθόν. Ανυπομονούμε για την ώρα που θα τον δούμε στη σκηνή, κοντά μας», τόνισε η διευθύντρια παραγωγής των BAFTA Κλερ Μπράουν. 

Οι υποψηφιότητες των BAFTA ανακοινώθηκαν τέλη Μάρτιο, ενώ η τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Μαίου. 

Όταν η Αντέλ μιμήθηκε τον εαυτό της στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον

Πριν από τρία περίπου χρόνια, η Αντέλ σε συνεργασία με τον Γκράχαμ Νόρτον, αποφάσισαν να διοργανώσουν μία φάρσα σε μερικές σωσίες της ίδιας. Μεταμορφώθηκε, λοιπόν, στην Τζένι, με ψεύτικο πηγούνι, ψεύτικη μύτη και διαφορετικό μακιγιάζ, ενώ φόρεσε γάντια για να κρύψει τα τατουάζ της.

Μετά την εντυπωσιακή μεταμφίεση της, πήγε στα παρασκήνια μαζί με τις υπόλοιπες «Adeles» και παρακολούθησε κάθε μία από αυτές να ερμηνεύουν το «Make you feel my love». Για να γίνει ακόμα, πιο πειστική δήλωσε πολύ αγχωμένη και πως ήθελε να κάτσει λίγο. Όταν, όμως, η  «Τζένι» ανέβηκε στην σκηνή κανένας δεν είχε αμφιβολία για το ποια είναι. 

BAFTA 2019σειρέςΤΗΛΕΟΡΑΣΗ