Θοδωρής Μαραντίνης για Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν τελείως εκτός και ανυπόστατο, με έφερε σε δύσκολη θέση»
NewsroomΚαλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν το βράδυ της Πέμπτης 15/3, ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης. Η γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Αφορμή στάθηκε ένα ντουέτο που είχαν κάνει μαζί για τα Madwalk και έκτοτε δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.
«Με ενοχλούν τα κλισέ»
«Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ ότι κάνεις μια συνεργασία και ξαφνικά οι δύο άνθρωποι έχουν σχέση. Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται σε αυτό. Να γράψουν κάτι χωρίς να έχουν κάτι δεδομένο. Πολλές φορές γράφουν κάτι που έχουν μια βάση. Τώρα δεν ξέρω πώς το σκέφτονται.
Δεν είναι ανόητο αν όχι επαγγελματικό; Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα όχι που ισχύουν αλλά έχει πει κάποιος και να διαρρεύσει ακριβώς η άποψή του. Αυτό με την Παπουτσάκη ήταν τελείως εκτός και ανυπόστατο. Με έφερε σε δύσκολη θέση όπως και την Κατερίνα γιατί έχουμε και παιδιά. Έχουμε δει να γράφονται για κάποιους ανθρώπους και μετά βγαίνουν φωτογραφίες. Αλλά για εμάς δεν υπήρχε καμία ένδειξη και ήταν λίγο περίεργο», ανέφερε ο τραγουδιστής.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων