Lifestyle|05.04.2019 15:15

Βίκυ Κάβουρα: Η απάντηση μετά τις νέες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη (vid)

Newsroom

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Η γνωστή τραγουδίστρια σχολιάζοντας τις φήμες ότι ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της είχε σχέση με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα δήλωσε ότι γνώριζε τον δεσμό τους για μήνες. 

Η Ηλιάδη υποστήριξε πώς η σχέση της με τον Γκέντσογλου τελείωσε πριν δύο μήνες και άφησε να εννοηθεί ότι η Βίκυ Κάβουρα ήταν το τρίτο πρόσωπο: «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Και συνέχισε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα (στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σάββα να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα) στα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση». Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοεί, η τραγουδίστρια είπε: «Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του».

Η Βίκυ Κάβουρα, το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην κάμερα χαμογελαστή. Στη λεζάντα έγραψε: «Το χαμόγελό μου εκφράζει την ελευθερία μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει». 

T

Στη φωλιά των Κου Κου η Βίκυ Κάβουρα απαντά και παίρνει θέση σχετικά με την συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντζογλου.

Αγγελική Ηλιάδη: Δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον χωρισμό της πριν από μερικές εβδομάδες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια.

 

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, που έδειχνε τον γνωστό ποδοσφαιριστή να παίζει με τον γιο του και να τον έχει αγκαλιά. 

T

«Ανέβασα το βίντεο, πατέρα και γιου σε μια στιγμή που τη χάρηκα πολύ. Υπάρχει άνθρωπος που χωρίζει και το χαίρεται; Εκτός κι αν βασανίζεται πια! Πάντα υποστηρίζω τις επιλογές μου. Πάντα προσπαθώ και δουλεύω για τη σχέση μου, μέχρι να φτάσω στο σημείο να πω δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Μέχρι να φτάσω, όμως, εκεί θα κάνω τα πάντα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η λαϊκή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Open TV.

 
Βίκυ ΚάβουραΑγγελική Ηλιάδηinstagram