Lifestyle|19.03.2024 21:45

Διονύσης Ατζαράκης: Ενοχλημένος με την εισαγγελική πρόταση για Μίχο - «Φεύγω από τη χώρα, άμε και στο δι@ολ@!»

Newsroom

«Eκπληξη» και οργή στο κοινό αίσθημα προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που ζήτησε την αθώωση του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες του βιασμού λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων στην υπόθεση του Κολωνού.

Ανάμεσα στις φωνές που ασχολήθηκαν με τα γεγονότα ήταν και αυτή του Διονύση Ατζαράκη, ο οποίος σε ρόλο παρουσιαστή δελτίου άσκησε αιχμηρή κριτική κατά της ελληνικής δικαιοσύνης με φόντο όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Η εισαγγελική τοποθέτηση έκανε λόγο για αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία. Α, ήταν απ΄αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι polly pocket στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο.

Ασε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη. Εντάξει τότε, πες το τότε ρε άνθρωπε. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η εισαγγελέας λέει ακόμα ότι δεν εντοπίστηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που να καταδεικνύουν πως εκείνος εξώθησε την ανήλικη στην πορνεία γι΄αυτό ζήτησε την καταδίκη του για τη διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται μιας και ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι εκδίδεται χωρίς ο ίδιος να έχει προσωπικό κέρδος.

 

Ρε τι ανιδιοτελής είναι αυτός; Είδε ένα παιδί με στοχορπροσήλωση και σαν μέντορας της λέει αφού αυτό θες να κάνεις θα σε βοηθήσω, δεν θέλω αντάλλαγμα, έτσι είναι ο έρωτας.

Η εισαγγελέας μόνο δεν έπιασε από τον ώμο τον Μίχο να του πει "το βλέπεις το 12χρονο; Ηλία, ρίχ΄το". Φεύγω από τη χώρα, πάω στο εξωτερικό θα σας στείλω φωτογραφίες. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος φωτογραφίες με πολιτικούς; Τέτοια φάση. Αμε και στο δι@ολ@».

ειδήσεις τώραΚολωνόςΔιονύσης Ατζαράκηςκύκλωμα μαστροπείας12χρονη