Lifestyle|20.03.2024 10:20
Νταλάρας: Χρησιμοποιούν το όνομά μου για να σας αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα
NewsroomΘύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, καλώντας μέσω instagram story τους ακολούθους του να είναι προσεκτικοί με τα προφίλ στα social media που φέρουν το όνομά του.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε διαδικτυακούς απατεώνες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να κερδίσουν χρήματα.
Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα
«Παράκληση θέρμη να προσέχετε πολύ με τους απατεώνες του διαδικτύου. Ειδικά με εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομά μου με σκοπό να σας αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα. Πρέπει να γίνεται άμεσα αναφορά και μπλοκάρισμα και από εσάς. Μία μόνο είναι η επίσημη σελίδα στο Instagram και μία μόνο η επίσημη σελίδα στο Facebook», είναι το μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα στους διαδικτυακούς του φίλους.
Διαβάστε ακόμη
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)