Lifestyle|23.03.2024 12:33

Το μήνυμα της Μαριέττας Χρουσαλά για την Κέιτ Μίντλετον: «Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι»

Newsroom

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο, με ένα συγκινητικό μήνυμά της στα social media, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ και κύμα συγκίνησης.

Η Μαριέττα Χρουσαλά λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση.Η Ελληνίδα παρουσιάστρια δημοσιεύοντας στο Ιnstagram με οικογενειακές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον έστειλε το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά και την αγωνία της για το πώς θα επικοινωνούσε το θέμα της υγείας της στα παιδιά της.

«Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου. Ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στην ανάρτησή της.

 

Η Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο που δημοσίευσε αναφερόμενη στην περιπέτειά της με τον καρκίνο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει… Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

Είπε ότι οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν «απίστευτα δύσκολοι» για την ίδια και την οικογένειά της, αλλά είναι ευδιάθετη και συγκεντρωμένη στην ανάρρωση. «Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου». Η πριγκίπισσα πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στην εργασία της, αλλά προς το παρόν «πρέπει να επικεντρωθεί στην πλήρη ανάρρωση».

καρκίνοςΜαριέττα Χρουσαλάειδήσεις τώραΚέιτ Μίντλετον