Lifestyle|28.03.2024 12:55

Emilia Vodos: Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της - «Εχω 68% αναπηρία στο αίμα»

Newsroom

Η Emilia Vodos, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το «My Style Rocks», βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Zoe Pre και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

«Γεννήθηκα μ' ένα μεγάλο πρόβλημα. Είναι ουσιαστικά 68% αναπηρία στο αίμα. Με αυτό έχω μάθει πλέον να ζω, δεν το ξεπερνάς αυτό ποτέ, δεν υπάρχει κάποια λύση. Είναι ένα αιματολογικό πρόβλημα που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι κάτι που έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω».

Αργότερα, η Emilia Vodos υπογράμμισε: «Ειδικά η εφηβεία μου ήταν τρομακτική. Μου είχαν κόψει τα πάντα οι γιατροί. Τα είχα όλα στα πόδια μου και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Ημουν πάρα πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί είχα την οικογένειά μου».

Ποια είναι η Emilia Vodos

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της, καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks ήταν για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Εχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

Στο παιχνίδι μόδας έφερε πολύ δυνατές εικόνες, γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Εχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands. Σε μία casual εμφάνιση μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands.

My Style Rocksειδήσεις τώρααναπηρίααίμα