Lifestyle|17.04.2024 16:30

O Henry Cavill και η σύντροφός του Natalie Viscuso περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Newsroom

Ο Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) και η σύντροφός του Natalie Viscuso περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως επιβεβαίωσε ο Βρετανός ηθοποιός στο Access Hollywood, στην πρεμιέρα της ταινίας The Ministry of Ungentlemanly Warfare, που έγινε στις 14 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

 

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Και εγώ και η Natalie», είπε στους ρεπόρτερ όταν τον ρώτησαν για το πώς αισθάνεται σχετικά με την πατρότητα.

Το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον από το 2021, τη χρονιά όπου δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μία φωτογραφία όπου έπαιζαν σκάκι. Η 34χρονη είναι στέλεχος εταιρείας παραγωγής που δραστηριοποιείται στο Hollywood, και μεταξύ άλλων βρίσκεται πίσω από τις ταινίες Man of Steel και Enola Holmes.

 

Η Natalie συνεργάστηκε πρόσφατα με τον σύντροφό της και το νέο τους εγχείρημα αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, με τον ηθοποιό να περιγράφει τη συνεργασία τους ως «μια ευλογία πέρα από κάθε λέξη». Πρόκειται για τη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού Warhammer 40.000. Τώρα όμως, το ζευγάρι απολαμβάνει απλώς την αναμονή για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού δίχως ωστόσο να βάζουν τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα.

«Αν έχω παιδιά κάποια μέρα, θέλω να είμαι ένας μπαμπάς που τρέχει γύρω τους. Και αν κάνω παιδιά, ακόμα και τώρα, αρχίζει να είναι αρκετά αργά. Αλλά θα ήθελα να είμαι ένας υγιής και σε καλή φόρμα μπαμπάς», δήλωνε λίγα χρόνια πριν, σε συνέντευξή του, ο Henry Cavill.

Η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι στην οποία πρωταγωνιστεί ο Καβίλ

Στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ο Καβίλ πρωταγωνιστεί μαζί με τους 'Αλαν Ρίτσσον (Alan Ritchson) και Έιζα Γκονζάλες (Eiza Gonzalez).

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα σχετικά με τη μυστική οργάνωση που συγκροτήθηκε στο Λονδίνο από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ μαζί με μια ομάδα στρατιωτικών της εποχής ανάμεσά τους και ο Ίαν Φλέμινγκ (Ian Fleming), όπου μετέπειτα έγινε ο συγγραφέας των ιστοριών του Τζέιμς Μποντ. «Τα πηγαίναμε όλοι πολύ καλά και ήταν ωραίο να δουλεύω με ανθρώπους που ήθελαν να «κολλήσουν» και δεν φοβόντουσαν τίποτα».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου, πριν την πρεμιέρα της στο Prime Video αργότερα μέσα στο έτος, αναφέρει ο Ιndependent.

ειδήσειςΧένρι Καβίλσύντροφος