Lifestyle|16.05.2019 02:14

Ηθοποιοί του «Τατουάζ» που συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον Αντρέα Γεωργίου

Newsroom

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», Ανδρέας Γεωργίου, ετοιμάζει το επόμενο βήμα του. Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε το τέλος του Τατουάζ, το οποίο δεν θα συνεχίσει με επόμενο κύκλο επεισοδίων μετά το καλοκαίρι. Ο Γεωργίου όμως φαίνεται πως έχει καταστρώσει ήδη τα επόμενα σχέδιά του. Ο γνωστός δημιουργός μαζί με την ομάδα του ετοιμάζει μία νέα σειρά. 

Η νέα -ατιτλοφόρητη προς το παρόν- παραγωγή θα βασιστεί στο τρίπτυχο έρωτας - δράμα - μυστήριο, το οποίο θα συμπληρώνεται από μεγάλες ανατροπές και δολοπλοκίες. Η Βάνα Δημητρίου έχει έτοιμο το σενάριο, καθώς σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς. Θα διαρκέσουν δέκα μέρες και σε κάθε περίπτωση θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Αρχικός τόπος δράσης και εξέλιξης του σεναρίου δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ένα πανέμορφο νησί: η Αθήνα, η Ρώμη και η Κέρκυρα.

Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς θα ξεπερνούν τους είκοσι, ενώ αρκετοί θα είναι και οι γκεστ ρόλοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv», τρεις εκ των πρωταγωνιστών του «Τατουάζ» έδωσαν τα χέρια με τους δύο δημιουργούς για να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Δανάη Παππά. Σε εκκρεμότητα παραμένει η συμμετοχή του Στέφανου Μιχαήλ, ο οποίος σίγουρα θα συνεχίσει τη συνεργασία του αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε και σε ποια σειρά θα μπει.

Η σειρά σηματοδοτεί και μια μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη. Αυτήν της Πέμης Ζούνη, η οποία έπειτα από δύο ραντεβού με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, και αφού πήρε στα χέρια της τη βασική σεναριακή πλοκή, συμφώνησε να είναι η πρωταγωνίστρια του ερωτικού δράματος. Συμπρωταγωνιστής και βασικός πρωταγωνιστής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο πιλότος θα πάρει τον δρόμο για το μοντάζ, ώστε να λάβει την τελική μορφή του.

Ανδρέας ΓεωργίουΤο Τατουάζ