Lifestyle|06.04.2019 18:40

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το μήνυμα συμπαράστασης από τον σύντροφό της

Newsroom

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική. Ο σύντροφος της, Sam Asghari, είναι στο πλευρό της όλους αυτούς τους μήνες ενώ θέλησε να υποστηρίξει και δημόσια την επιλογή της συντρόφου του. Γι' αυτό σε ένα Instastory στον λογαριασμό του έγραψε: «Δεν είναι αδυναμία, είναι ένα σημάδι απόλυτης δύναμης, οι άνθρωποι θα έπρεπε μόνο να εμπνέονται από αυτό, τουλάχιστον εμένα με εμπνέει».

Η ψυχική της υγεία έχει επιβαρυνθεί, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ των Η.Π.Α, μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, με τον οποίο έχουν πολύ στενή σχέση. Ο Τζέιμι Σπίαρς υποβλήθηκε, πρόσφατα, σε μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά από πρόβλημα στο παχύ έντερο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε «παγώσει» τις εμφανίσεις τού σόου της στο Λας Βέγκας για να τον φροντίσει και να είναι κοντά του. Τον Ιανουάριο έγραψε σχετικά στο Instagram: «Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

T

Μπορεί ο Sam Asghari να έγινε γνωστός λόγω της σχέσης του με τη διάσημη ποπ τραγουδίστρια, ωστόσο διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή Instagram fitness accounts, με πάνω από ένα εκατομμύριο followers. Ο γνωστός personal trainerδημοσιεύει βίντεο με ορισμένες πολύ απαιτητικές ασκήσεις, πολλές εκ των οποίων, μάλιστα, περιλαμβάνουν ακόμα και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

T
 
Μπρίτνεϊ Σπίαρςψυχιατρική κλινική