My Greece: Η Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στο πανέμορφο Ναύπλιο (vid)
NewsroomH Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, με το πανέμορφο κέντρο, όπου δεσπόζουν κτίρια μοναδικής ομορφιάς. Μια πόλη με πλούσια ιστορία, αλλά και υπέροχα τοπία, από το Μπούρτζι μέχρι το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία.
Και η περιήγηση ξεκινά… H Δέσποινα επισκέπτεται τον Αγ. Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο πρώτος Κυβερνήτης της χώρας, ο Ιωάννης Καποδίστριας, πριν βρεθεί στους εντυπωσιακούς πορτοκαλεώνες της Αργολικής γης και τα κτήματα με τις αγκινάρες στα Ίρια και στην Κάντια.
Εκεί μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα θα μαγειρέψουν με τα προϊόντα της περιοχής και θα γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία. Στη συνέχεια, η Δέσποινα επισκέπτεται το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και στο Λυγουριό συναντά την κα Κάκια στην περίφημη ταβέρνα του Λεωνίδα όπου μοιράζονται ιστορίες από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και τις παραστάσεις από την δεκαετία του ’60 έως σήμερα.
Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «My Greece» σήμερα (7/4) στο Open TV στις 20.00.
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής