Lifestyle|08.04.2019 11:41

Τα ζώδια της Δευτέρας (8/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο και τα οικονοµικά είναι το κυριότερο ζήτηµα που σε απασχολεί. Οικονοµικές εκκρεµότητες έρχονται στο προσκήνιο δηµιουργώντας ζητήµατα ανασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για ικανοποιητικές συζητήσεις στα επαγγελµατικά σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι σε ό,τι αφορά προσωπικές ανάγκες, κάτι που γίνεται εµφανές στο περιβάλλον σου, τόσο στο ταίρι όσο και στους συνεργάτες σου. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει ευκαιρίες σε συνεργασίες που πιθανώς να αποδώσουν τα µέγιστα και σε οικονοµικό επίπεδο.

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Ταύρο συναισθήµατα, αναµνήσεις και παρελθοντικά τραύµατα εµφανίζονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς µε ψυχραιµία, διαφορετικά η ευαισθησία σε καταβάλλει και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε  εφοδιάζει µε ψυχικό σθένος για να κλείσεις ζητήµατα που εκκρεµούν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο και είναι εµφανής η διάθεσή σου να ασχοληθείς µε στόχους που έθεσες, µε συλλογικές δράσεις που συµµετέχεις και να συναναστραφείς µε φίλους σου, που τόσο σε χαλαρώνει. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δηµιουργεί προϋποθέσεις για συνεργασίες στο φιλικό σου περιβάλλον.

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο και οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις είναι αυξηµένες, οι ευθύνες σε αγχώνουν, όµως η µεθοδικότητα και η υπευθυνότητά σου οδηγούν στο να ανταποκριθείς επιτυχηµένα σε ό,τι αναλαµβάνεις. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει µε έντονη διαίσθηση και ψυχικό σθένος που αποδεικνύονται κατάλληλα εφόδια στα επαγγελµατικά.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Ταύρο το κέφι παραµένει αµείωτο, η αισιοδοξία κρατά γερά και κυριαρχεί η ανάγκη σου να βρεθείς µε παρέες διασκεδάζοντας ή συζητώντας για κοινά πνευµατικά ενδιαφέροντα. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος για τις ιδέες σου που εντυπωσιάζουν και θα υπάρξουν αρκετοί υποστηρικτές.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο και η εσωτερική ένταση κυριαρχεί, αν και δεν αντιλαµβάνεσαι τους λόγους που τη δηµιουργούν. Επιδίωξε λύσεις για οικονοµικά ζητήµατα σε σχέση µε τρίτους, καθώς η µέρα είναι ιδανική. Το τρίγωνο της Σελήνης µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει ακόµα περισσότερο τη διαίσθησή σου.

Σκορπιός

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κυρίως για σύντροφο και συνεργάτες και το πώς διαχειρίζεσαι πιθανές καταστάσεις που προέκυψαν. Η Σελήνη στον Ταύρο και επιθυµείς να κρατήσεις ισορροπίες µε τα σηµαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα για εκ βαθέων συζητήσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Ταύρο η καθηµερινότητα γίνεται εντονότερη και οι εργασιακές απαιτήσεις είναι πολλές, καθώς προστίθενται υποχρεώσεις που σε αγχώνουν δηµιουργώντας έντονη νευρικότητα. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι άκρως αποδοτικό, καθώς οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν και ίσως υπάρξει η ανάλογη οικονοµική ανταµοιβή.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Ταύρο το µόνο σίγουρο είναι ότι δεν χάνεις το κέφι σου και αισιοδοξείς απολαµβάνοντας τη διασκέδαση µε παρέα και τον σύντροφό σου. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου απογειώνει τον µαγνητισµό, το ερωτικό πάθος και την έξαψη και ο σύντροφός σου θα εντυπωσιαστεί.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο και θες να µείνεις στον προσωπικό σου χώρο απολαµβάνοντας τη µοναχικότητα, και να βρεθείς µε το οικογενειακό σου περιβάλλον. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήµατα που σε απασχολούν µε την οικογένειά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο και προτιµάς να βρεθείς µε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις µαζί τους, να συζητήσεις ζητήµατα που απασχολούν είτε εσένα είτε αυτούς. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την πειθώ και τη διαίσθηση και σου δίνεται η ευκαιρία να πετύχεις µοναδικές συµφωνίες.

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις