Lifestyle|09.04.2019 09:16

Cyber Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο μπαίνει σε virtual reality (pics)

Newsroom

Όπως δήλωσε το μοντέλο και κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο «Happy day», ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο application με τίτλο «My Iliana» και μέσω αυτής της εφαρμογής οι χρήστες θα παρακολουθούν τη ζωή της σε ένα virtual σκηνικό. Το γνωστό μοντέλο στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε ότι για μόνο μία διαφήμιση έχει πάρει αμοιβή με εξαψήφιο νούμερο. Αναφορικά με το app, είπε:

«Ετοιμάζουμε ένα application, θα είναι ουσιαστικά η μεταφορά μου από την πασαρέλα και το studio και από την κανονική ζωή στην virtual reality.

Μπορώ να πω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, γίνεται πρώτη φορά από άνθρωπο και πόσο μάλλον από ένα άτομο αναγνωρίσιμο στην χώρα του»

T

Η είδηση έκανε έξαλλο τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος ξέσπασε εναντίον του μοντέλου το μεσημέρι της Κυριακής (7/4) στην εκπομπή «Όλα Λάθος», λέγοντας: «Ανυπομονώ να δω αυτό που έχει κάνει... Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους. Ποιος τα έδειξε; Book έχει; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με έναν τουπέ και να τα έχει κάνει όλα. Λίγο φρένο».

Παρά ταύτα, οι θαυμαστές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περασμένης σεζόν και σύμφωνα με τη Google βρέθηκε στην πρώτη θέση στις εγχώριες διασημότητες το 2018, περιμένουν με ανυπομονησία το «My Iliana». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προετοιμάζει το νέο app με την cyber πλευρά της και γυμνάζεται κάνοντας kangoo jumps, ένα είδος αερόβιας άσκησης με ειδικά «παπούτσια» που τη βοηθάει να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

T

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Από τα καλλιστεία, στη Νέα Υόρκη και στο GNTM

Στα 18 της, μοίραζε με τα πόδια καφέδες σε γραφεία στο κέντρο της Πάτρας, απ' όπου είναι και η καταγωγή της. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα και, στη συνέχεια, πέρασε στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μεσολόγγι.

Τελικά, την κέρδισε το μόντελινγκ, αφού δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία του 2011, την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκαν χωρίς την κάλυψη του ΑΝΤ1. Κέρδισε το στέμμα της Σταρ Ελλάς, και στα 23 της ταξίδεψε μόνη στη Βραζιλία για τα καλλιστεία της Μις Υφήλιος, όπου ξεχώρισε λόγω του ύψους της και της μεσογειακής ομορφιάς της. Μια προσπάθεια για διάκριση στο εξωτερικό ήταν μονόδρομος για εκείνη, και έτσι, σε συνεργασία με το πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου, μετακόμισε στο Μιλάνο και από εκεί στη Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

T

Κορυφαία στιγμή η διαδικτυακή καμπάνια του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, η οποία, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, ήταν πολύ απαιτητική, ωστόσο την έφερε εις πέρας. Σε αντίθεση, με άλλα κορίτσια του μόντελινγκ στο εξωτερικό, επιλέγει να ζει και να εργάζεται με όρους αυτονομίας, στο πλαίσιο, βέβαια, της δουλειάς της. «Διαμένω μόνη μου στο εξωτερικό, είμαι αυτόνομη, καθορίζω η ίδια τα πάντα. Και αποφασίζω μόνη μου τι θα κάνω επαγγελματικά» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίουapp