Lifestyle|08.04.2019 18:06

Λουκ Πέρι: Ο γιος του είναι καλτ παλαιστής και επέστρεψε στο ρινγκ (vid)

Newsroom

O Λουκ Πέρι, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, αναπαύεται πλέον στο Τενεσί των ΗΠΑ. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Μαρτίου σε νοσοκομείο στο Μπούρμπανκ της Καλιφόρνια, λίγες ημέρες μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατό του το TMZ, έκανε γνωστό πως η σορός του Λουκ Πέρι αποτεφρώθηκε και οι στάχτες θα μεταφερθούν από συγγενείς και φίλους, στη φάρμα που διατηρούσε και αγαπούσε ο ίδιος, στο Τένεσι. Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του ηθοποιού της αγαπημένης σειράς των 80ς «Beverly Hills, 90210» και τα δυο παιδιά του ήταν στο πλευρό του ηθοποιού στις τελευταίες του στιγμές. 

T

Μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι, η Σόφι Πέρι επέστρεψε στην Αφρική και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ως εθελόντρια στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης για τα παιδιά της Αφρικής και ο 21χρονος Τζακ Πέρι ξαναμπήκε στο... ρινγκ.  Ο νεαρός Τζακ Πέρι είναι παλαιστής, με το ψευδώνυμο «Jungle Boy» και ξεκίνησε να παλεύει ερασιτεχνικά στην Καλιφόρνια το 2015. Μάλιστα, ο Λουκ Πέρι πολλές φορές είχε βρεθεί στους αγώνες του γιου του για να τον χειροκροτήσει και να του δώσει κουράγιο.  

Με μια ανάρτηση στο Ιnstagram, ο μακρυμάλλης Jungle Boy ενημέρωσε τους 36.000 followers του ότι επέστρεψε στο ρινγκ.«Δεν είμαι σίγουρος αν ποτέ θα είμαι έτοιμος, αλλά επέστεψα» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

T
Λουκ Πέρι