Madonna: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον 30χρονο πυγμάχο Josh Popper
NewsroomΗ Μαντόνα (Madonna) χώρισε από τον σύντροφό της, τον πυγμάχο Τζος Πόπερ (Josh Popper), με τον οποίο είχε σχέση για περίπου ένα χρόνο.
Η γνωριμία τους έγινε μέσω του γιου της 65χρονης, του Ντέιβιντ Μπάντα (David Banda), που παρακολουθούσε μαθήματα πυγμαχίας από τον 30χρονο στο γυμναστήριο Bredwinners στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun, η Μαντόνα δεν είχε πολύ χρόνο να βλέπει τον Τζος τους τελευταίους μήνες, λόγω του φορτωμένου προγράμματός της, και η σχέση τους ατόνησε.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους και ότι εξακολουθούν να τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια. Ανέφερε, επίσης, ότι η παρούσα κατάσταση δεν επιτρέπει τη συνέχιση της σχέσης τους, αλλά οι δυο τους παραμένουν φίλοι.
Ο χωρισμός τους συνέβη επτά μήνες, αφότου η Μαντόνα ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη περιοδεία Celebration Tour στην O2 Arena του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2023.
- Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 54χρονο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έστειλε κλήσεις για κακουργήματα και στους 13 βουλευτές της ΝΔ - Τι... πήρε πίσω μετά
- Ντροπή: Γιατρός του ΕΣΥ κομπάζει ότι «τακτοποιεί» αδέσποτα και απειλεί εθελοντές
- Αδέρφια παρίσταναν τους εμίρηδες και ζούσαν στη χλιδή: Πώς έγινε η απάτη των 21 εκατ. δολαρίων