Lifestyle|27.05.2024 16:51

Πάολα για Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη: «Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Newsroom

Η Πάολα εξέφρασε την άποψή της για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω για περιουσιακά, ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο καλλιτέχνης στην αδελφή του. Η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά τόνισε ότι «το χέρι που σε ταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ», μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει πέντε-έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει. Έχουμε μια καλή σχέση και αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Μπορεί να ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι το χέρι που όχι απλά σε ταϊζει, αλλά σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ».

«Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα»

Ένας από τους συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την επαγγελματική σχέση του τραγουδιστή με την αδελφή του. «Ο Γιώργος είναι ένα από τα παιδιά και τους καλλιτέχνες, ο οποίος σε βλέπει πρώτα σαν φίλο και μετά σαν επαγγελματία. Στην δουλειά του είναι πάντα άψογος, αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια είναι ότι ο Γιώργος βοηθάει την οικογένεια του παρά πολύ. Τώρα όσον αφορά αυτό που διέρρευσε, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι εντάξει, η αδελφή του η Βάσω, είχε αναλάβει όσον αφορά στις συναυλίες, τώρα το χρηματικό και αυτό, δεν ξέρω σε τι λογαριασμούς έμπαινε. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο Γιώργος για να στείλει αυτό το πράγμα και να βγει μπρος τα έξω σημαίνει ότι έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Η αδελφή του ήταν πάντα παρούσα στις συναυλίες του. Σε όλα, σε όλα ήταν εκεί. Σε όλα ακόμα και στο standing, που θα στήναμε ας πούμε, για να έρθει ο Γιώργος να τραγουδήσει. Βέβαια με καθοδήγηση, πιστεύω, του Γιώργου έτσι, δεν μπορούσε να το κάνει από μόνη της. Εγώ ξέρω ότι ήταν πολύ αγαπημένοι, ότι είναι αγαπημένοι. Καταλαβαίνετε ότι ο Γιώργος, δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Αν δεν έχει τους ανθρώπους του και την ομάδα του.

Δεν ξέρω τι να πω, πιστεύω ότι για να φτάσει, ο Γιώργος να βγάλει αυτό το πράγμα μπρος τα έξω, ότι μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον υπάρχει μεγάλη ρήξη. Καταλαβαίνετε, τι να πω; Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα. Ούτε είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο, ήταν μία χαρά όλα, άψογα και δούλευαν όλα ρολόι. Πέρα από εκεί το τι έχει γίνει μετέπειτα, με τους λογαριασμούς τους, με αυτά, δεν μπορεί να τα ξέρει και ούτε η ίδια η τράπεζα.

Εμείς όσες επικοινωνίες είχαμε κάνει, ήταν με την Βάσω. Δεν μιλήσαμε ποτέ με το Γιώργο. Δεν είναι θέμα νούμερου, είναι θέμα κίνησης. Είναι θέμα εμπιστοσύνης, είναι θέμα ότι εγώ έχω έναν άνθρωπο μπροστά μου. Της είχε δώσει όλο το πακέτο που λένε, όσο αφορά στο θέμα extra και συναυλίες» αποκαλύπτει ο συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη.

ειδήσεις τώραΠάολαΓιώργος Μαζωνάκης