Lifestyle|09.04.2019 10:02

Τα ζώδια της Τρίτης (9/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους ενισχύοντας τη διάθεσή σου για επικοινωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά το στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδός της µε τον Aρη ενισχύει τον εκνευρισµό, την πιθανή επιθετική διάθεση και τον παρορµητικό λόγο και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς προκαλώντας προβλήµατα σε πρόσωπα που είναι σηµαντικά για σένα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά οικονοµικά θέµατα που µπορεί να σε απασχολούν. Η σύνοδός της µε τον Aρη µπορεί να δηµιουργήσει αντιπαραθέσεις µε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι προκαλώντας εµπόδια στην επίλυση των εκκρεµοτήτων σου, όπως επίσης και έντονη επιθυµία για διασφάλιση του εισοδήµατός σου.

Δίδυµοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και κυρίως επικεντρώνεσαι στο πώς θα καλύψεις τις συναισθηµατικές σου ανάγκες µέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος µε τον Aρη µπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισµό, την επιθετικότητα και πιθανόν να γίνεις εριστικός µε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους, η ανάγκη για µοναχικότητα είναι διάχυτη καθώς η ευαισθησία ξεχειλίζει και σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια λόγω πιθανών αναµνήσεων. Η σύνοδος µε τον Aρη δηµιουργεί έντονα κύµατα καταπιεσµένης οργής και θυµό που δεν σου είναι εύκολο να εκτονώσεις, δυσχεραίνοντας περισσότερο τη συµπεριφορά σου σε καθηµερινά πράγµατα.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και αναζητάς να βρεθείς µε τα φιλικά σου πρόσωπα περνώντας σηµαντικό χρόνο µαζί τους. Η σύνοδος µε τον Aρη µπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισµό και την εριστική διάθεση από πλευράς σου, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις φίλων ή συνοδοιπόρων και οι αντιπαραθέσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.

Παρθένος

Η καριέρα και οι υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς αποσπούν την προσοχή σου σήµερα καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αυτές. Η σύνοδος µε τον Aρη ενισχύει το άγχος, τον εκνευρισµό και πιθανόν είναι να αντιπαρατεθείς έντονα µε ανωτέρους σου ή πρόσωπα σηµαντικά στον επαγγελµατικό χώρο, που θα σου κοστίσει.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και η διάθεσή σου απογειώνεται. Η σύνοδός της µε τον Aρη σε δραστηριοποιεί έντονα, παράλληλα όµως µπορεί να δηµιουργήσει νευρικότητα και φανατισµό για τις απόψεις σου και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς σε παρέα µε πρόσωπα που δεν συµφωνούν µε αυτά που πιστεύεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και ξυπνάς µε έναν έντονο εκνευρισµό χωρίς να ξέρεις τον λόγο. Ζήλια και καχυποψία µπορεί να κάνουν την εµφάνισή τους και γίνονται εντονότερες καθώς η σύνοδος µε τον Aρη εκτοξεύει τη νευρικότητα, τις ανασφάλειες και τη διάθεση χειρισµού στον/στη σύντροφο ή σε πρόσωπα που έχετε κοινή επιχειρηµατική δράση.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να διευθετήσεις θέµατα που µπορεί να υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος µε τον Aρη εντείνει ανταγωνιστικές διαθέσεις και χτυπήµατα κάτω από το τραπέζι προκαλώντας έντονες συγκρούσεις µε τον σύντροφο ή συνεργάτες σου που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα της καθηµερινότητας, σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που υπάρχουν στη δουλειά σου και µπορεί να σε φορτίζουν, εντείνοντας τον εκνευρισµό, το άγχος και την επιθετικότητα. Η σύνοδος µε τον Aρη προκαλεί ιδιαίτερη νευρικότητα που κυρίως εκφράζεται σε συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθηµερινά.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και σου δηµιουργεί εξαιρετική διάθεση καθώς έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήµατά σου, τη χαρά, το κέφι και την παιδικότητα µε έντονο τρόπο. Η σύνοδος µε τον Aρη αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητα και το πάθος για το ταίρι σου ή για δηµιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και η ανάγκη να επικεντρωθείς σε ό,τι αφορά οικογενειακά ζητήµατα που µπορεί να σε απασχολούν είναι έντονη. Η σύνοδος της Σελήνης µε τον Aρη εκτοξεύει τον εκνευρισµό και δεν αποκλείεται να δηµιουργηθούν σφοδρές συγκρούσεις µε πρόσωπα της οικογένειάς σου σε συζητήσεις που µπορεί να υπάρξουν.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιο