Lifestyle|22.06.2020 15:02

GNTM: Γιατί αποχώρησε ξαφνικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Newsroom

Αιφνιδιαστική αποχώρηση σημειώθηκε χθες (6/11) στο Greece's Next Top Model (GNTM) καθώς η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που από πολλούς θεωρούνταν φαβορί, αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι. Καμία κοπέλα δεν μπορούσε να το πιστέψει και κάποιες ξέσπασαν σε κλάματα.

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια», είπε η 22χρονη Γαρυφαλλιά, με τις προσπάθειες όλων να την μεταπείσουν να αποδεικνύονται άκαρπες. Κάποιες μάλιστα ανέφεραν ότι ο λόγος της ξαφνικής της αποχώρησης ήταν ένα τηλεφώνημα με το αγόρι της, τον Κωνσταντίνο

T

Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή για την αποχώρηση της παίκτριας με τη χειρότερη φωτογραφία. Η διαγωνιζόμενη που δεν κατάφερε να μπει στο κόνσεπτ ήταν η Έλενα Καλλιοντζή και ως εκ τούτου αποχώρησε.

T

Μεγάλη συζήτηση έγινε και για το ποιος είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και αν το τηλεφώνημα μαζί του κόστισε στην παίκτρια την επιτυχία της στο παιχνίδι. 

GNTMStar TV