Lifestyle|10.04.2019 13:09

Εμίλια Κλαρκ: Η Καλίσι στο χειρουργείο - Οι εικόνες μετά το ανεύρυσμα (pics+vid)

Newsroom

Λίγες ηµέρες έπειτα από την υπέροχη εµφάνισή της στην επίσηµη πρεµιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones», η 31χρονη ηθοποιός Εµίλια Κλαρκ δημοσίευσε µια σειρά από φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι η λαμπερή ζωή των stars δεν είναι τόσο ανέφελη και τέλεια όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε. 

Η Εµίλια Κλαρκ, η οποία υποδύεται στο GoT τη «μητέρα των Δράκων» Καλίσι, πριν από λίγες ηµέρες είχε κάνει µια σοκαριστική αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβληµα υγείας που αντιµετώπιζε σε µια περίοδο που το όνοµά της γινόταν διάσηµο. Η όμορφη ηθοποιός με κείµενό της στο περιοδικό «New Yorker» αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε δύο σοβαρές χειρουργικές επεµβάσεις, προκειµένου να αντιµετωπιστούν σοβαρά ανευρύσματα στον εγκέφαλό της. Η ηθοποιός διηγήθηκε την ιστορία της, ανακοινώνοντας και την ίδρυση της μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας Same You.για την ενίσχυση των ασθενών που έχουν εγχειριστεί λόγω ανευρύσματος στον εγκέφαλο. 

Εμίλια Κλαρκ - Game of Thrones - ΗΒΟ

Η ηθοποιός κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, χωρίς µάλιστα να γίνει γνωστό το παραµικρό πριν ολοκληρωθεί η επιτυχημένη σειρά Game of Thrones. Επίσης, αναγνωρίζει ότι υπήρξε τυχερή: «Επέζησα... Στα χρόνια µετά τη δεύτερη εγχείρηση έχω αναρρώσει πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι κάτι απίστευτα ικανοποιητικό και ασύλληπτα τυχερό να φτάνω στο τέλος του “GoT”. Χαίροµαι που είµαι εδώ για να δω το τέλος της ιστορίας και την αρχή αυτού που έρχεται µετά».

Σε συνέντευξή της στην πρωινή ζώνη του CBS, η Εμίλια Κλαρκ δεν αποκάλυψε το «τέλος» της Καλίσι στο GoT, ούτε ποιος θα κάτσει στον Σιδερένιο Θρόνο, αλλά υποσχέθηκε ότι το θέαμα θα αφήσει τους θαυμαστές της σειράς ικανοποιημένους.

Δείτε τις φωτογραφίες της Εμίλια Κλαρκ από το χειρουργείο:

Game of ThronesανεύρυσμαΕμίλια Κλαρκ