Lifestyle|11.04.2019 15:52

Ελένη Χατζίδου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram (pic)

Newsroom

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε το εξώφυλλο από το νέο της single, στο οποίο η ίδια ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία και ανοίγοντας και τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός.

Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο. Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου. Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε! Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι και ένα εξώφυλλο», έγραψε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια στα social media.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους, µε πολύ πάθος και µεγάλη... ταχύτητα! Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του πριν το τέλος της χρονιάς.

T
instagramΕλένη Χατζίδουεγκυμοσύνη