Lifestyle|04.07.2024 09:40
Δέσποινα Μοιραράκη: Λιποθύμησε στο τιμόνι και τράκαρε η επιχειρηματίας
NewsroomΣε τροχαίο ενεπλάκη η Δέσποινα Μοιραράκη την Τετάρτη (3/7), όταν σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φεύγοντας από το στούντιο του «Cash or Trash», έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τρακάρει.
«Φεύγοντας από το γύρισμα, η Δέσποινα είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Χτύπησε ένα αυτοκίνητο, χτύπησε δύο μηχανάκια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανθρώπου. Επικοινώνησα μαζί της, πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Απ’ ότι μου είπε ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είδε ότι είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στη εκπομπή Happy Day.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!