Lifestyle|12.04.2019 13:59

Γιώργος Βουλγαράκης: Ασχολήθηκα με τον δήμο Αθηναίων γιατί με χτύπησε αμάξι (vid)

Newsroom

Το πρωί της Παρασκευής (12/4), καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κούκου» βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης

Πριν από ένα χρόνο, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, ενώ ήταν πεζός. Πιο συγκεκριμένα, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει δρόμο κοντά στο Ζάππειο στο κέντρο της Αθήνας.

Αργότερα ο Γιώργος Βουλγαράκης μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου διαγνώστηκε με ανοικτό επιλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κλινικής.

«Με απάτησε αμάξι στο δρόμο. Ήταν ένας από τους λόγους που με οδήγησε και με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά την υπόθεση του δήμου. Δηλαδή όταν βλέπεις μία πόλη που δεν έχει σήμανση, δεν έχει πεζοδρόμια και έχει λακκούβες στους δρόμους, σου δημιουργεί μία αίσθηση μουντάδας, ενώ είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο. "Αυτά τα πράγματα κάποια στιγμή δεν πρέπει ν' αλλάξουν;", αναρωτιέμαι», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

δήμος ΑθηναίωνΓιώργος Βουλγαράκης