Lifestyle|22.07.2024 10:00
Ντέμη Γεωργίου: Πέθανε η πρώην παίκτρια του Masterchef
NewsroomΠέθανε η σεφ και πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, η οποία ήταν διασωληνωμένη στο Κρατικό Νίκαιας μετά από σοβαρή βακτηριακή μόλυνση.
Την είδηση έκανε γνωστή το zappit ενώ τον χαμό της επιβεβαίωσαν και φίλοι της στα social media.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Πάρο στην Αθήνα
H 39χρονη, όπως έχει γίνει γνωστό, εργαζόταν στην Πάρο, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Έφυγε το πρωί της Δευτέρας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σαρώνει η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»