Lifestyle|07.11.2018 19:05

Οι «Survivors» φοράνε τα μαγιό και γίνονται «Nomads»

Φωφώ Μπόνιου

Χέρι βοήθειας προς το «Survivor» έδωσε το «Nomads», το οποίο θέλοντας να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού στέλνει στη μακρινή Μαδαγασκάρη οκτώ παίκτες που είχαν αφήσει το στίγμα τους στον Άγιο Δομίνικο. 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης φαίνεται να ώθησαν τους υπεύθυνους παραγωγής του παιχνιδιού να αναζητήσουν τονωτικές ενέσεις. Παλιές καραβάνες του «Survivor» επιστρατεύτηκαν και αλλάζουν πολλά πλέον: ομάδες και ισορροπίες!

Οι νέοι εισβολείς όπως ορίστηκαν από την παραγωγή ταξίδεψαν την περασμένη Παρασκευή για Μαδαγασκάρη, οπλισμένοι με δύναμη και κουράγιο για τις νέες δοκιμασίες. Συγκεκριμένα, «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είπαν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ντάρια Τουρόβνικ, η Μαριάννα Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

T

Σύμφωνα με το σενάριο του προγράμματος, «λεμούριοι» και «κροκόδειλοι» δεν θα υφίστανται πλέον. Οι δύο ομάδες προχωρούν στην ένωση. Αυτό σημαίνει ότι από τους 15 παίκτες που ζουν σε σαβάνα και νησί, πέντε αποχαιρέτησαν.

T

Οι πέντε παίκτες που μπαίνουν στους επίλεκτους και παραμένουν στο παιχνίδι είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Αθηνά Κωστοπούλου, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Χρήστος Βασιλόπουλος. Και οι πέντε παίκτες που αποχώρησαν είναι οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς. 

Όσο για τους πρώην παίκτες του «Survivor», αυτοί καταφθάνουν στο «Nomads» συνθέτοντας τη νέα τους ομάδα, τους «εισβολείς».

T

Σε επίπεδο δοκιμασιών τώρα, τα αγωνίσματα θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο απαιτητικά, ενώ και πάλι η διαδικασία επανέρχεται στην αποχώρηση ενός παίκτη κάθε Κυριακή. 

NomadsANT1Survivor