Lifestyle|14.04.2019 12:07

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Καλοκαιρινός γάμος και προετοιμασίες (pics)

Newsroom

Άλλος ένας καλοκαιρινός γάμος, μετά από εκείνον της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια - θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν η γνωστή ερμηνεύτρια Ευρυδίκη και ο αγαπημένος της, Μπομπ Κατσιώνης. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση του, κάτι το οποίο ανακοίνωσε δημοσίως η τραγουδίστρια, πριν από μερικούς μήνες.

«Πρέπει να προλάβω, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το γάμο. Θα γίνει στις 30 Αυγούστου ο γάμος μας. Δεν ξέρω όμως αν γίνει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα. Όπου βρούμε εκκλησία, εκεί θα παντρευτούμε. Έχω πάνω μου ένα τατουάζ με ένα ξωτικό. Έτσι φαντάζομαι και το look μου για εκείνη την ημέρα», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη στις τηλεοπτικές κάμερες. 

T

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον στολισμό της εκκλησίας σε ανθοπωλείο και έκανε μια σχετική ανάρτηση, όπου δηλώνει ενθουσιασμένη ενώ και δανείστηκε μια φράση της θρυλικής ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν: «Αν είναι να παντρευτώ, θέλω να είμαι πολύ παντρεμένη». 

T

Ο Μπομπ Κατσιώνης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και συμπεριλαμβάνεται μέσα στους κορυφαίους κιθαρίστες και κιμπορντίστες. Ξεκίνησε να παίζει πλήκτρα σε ηλικία 10 ετών και 4 χρόνια αργότερα ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα. Έπαιξε σε μικρές μπάντες όπου είχε δημιουργήσει ο ίδιος, μέχρι που έγινε γνωστός με τους Firewind.

To 1994 η Ευρυδίκη παντρεύτηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους. Μάλιστα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θεωρεί την Ευρυδίκη μούσα του, παρόλο που πήραν διαζύγιο το 2000. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Άγγελο, ο οποίος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1996. Η Ευρυδίκη κατόπιν συνδέθηκε επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά με τον Δημήτρη Κοργιαλά και έμειναν μαζί για 12 χρόνια. Ο Κοργιαλάς σε συνέντευξή του είχε παραδεχθεί πως παντρεύτηκε κρυφά με την Ευρυδίκη: «Ήμαστε μαζί 7 χρόνια, όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας».

T

Σε συνέντευξή της στο Down Town η τραγουδίστρια είπε για τον χωρισμό τους: «Γενικά μιλώντας, γιατί δεν θα ήθελα να προσωποποιήσουμε την κουβέντα μας, πάντα πίστευα ότι όταν δύο άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν κουραστεί είναι καλύτερο να βρίσκουν το θάρρος να τελειώνουν τη σχέση τους. Πολλά ζευγάρια κάνουν το λάθος να μένουν μαζί από συνήθεια, από εξάρτηση ή γιατί φοβούνται να μείνουν μόνοι τους. Εγώ πάντα ήμουν απόλυτη σε αυτό. Δεν φοβάμαι να μείνω μόνη μου! Και μπορεί να αργώ για να πάρω μία απόφαση, γιατί θέλω να έχω σκεφτεί καλά όλες τις παραμέτρους, αλλά κάποια στιγμή λέω "Ως εδώ! Πρέπει να προχωρήσω μπροστά!" και το κάνω».

T
ΕυρυδίκηΓιώργος ΘεοφάνουςΜπομπ Κατσιώνης