Lifestyle|15.04.2019 09:07

Τα ζώδια της Δευτέρας (15/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεις σε θέµατα ρουτίνας και σε ό,τι αφορά την εργασία σου, καθώς πιθανόν αγγαρείες και υποχρεώσεις να αυξηθούν. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές αυξήσεις ή κέρδη που προέρχονται από τον εργασιακό χώρο.

Ταύρος

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και η χαρά που νιώθεις είναι διάχυτη. Θα διασκεδάσεις, θα περάσεις όµορφες ερωτικές στιγµές µε το ταίρι σου και θα ασχοληθείς κυρίως µε δηµιουργικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου µπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις από παρέες για διασκέδαση.

Δίδυµοι

Η ανάγκη να βρεθείς µε την οικογένειά σου είναι σηµαντικότατη από το µεσηµέρι που η Σελήνη περνάει στην Παρθένο. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει αιφνίδιες συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος, όµως έχεις τώρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Καρκίνος

Η διάθεση για επικοινωνία κυριαρχεί µε τη Σελήνη στην Παρθένο µετά το µεσηµέρι, και στρέφεις την προσοχή σου στον στενό σου περίγυρο για να βρεθείς µε κοντινά σου πρόσωπα. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει πρωτοποριακές ιδέες σε προβληµατισµούς που απασχολούν κοντινά σου άτοµα.

Λέων

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και αναδύονται ζητήµατα οικονοµικής φύσεως και εκκρεµότητες. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη µέσα από τον επαγγελµατικό χώρο ή µία αύξηση που ίσως δείχνει την αναγνώριση των ανωτέρων σου στις προσπάθειές σου.

Παρθένος

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως τις προσωπικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να σου δώσει ξαφνικές ευκαιρίες να βρεθείς µε παρέες που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις υπέροχα. ∆εν αποκλείονται νέα από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ζυγός

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και η ευαισθησία ξεχειλίζει. Εντονες τάσεις µοναχικότητας και εσωστρέφειας. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο σού δίνει τη δυνατότητα να λύσεις οικονοµικά ζητήµατα από το παρελθόν µε τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι ιδέες σου θα αποδειχθούν κατάλληλες.

Σκορπιός

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε στόχους και φιλοδοξίες σου, καθώς ήρθε η στιγµή να τα δροµολογήσεις. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να δώσει µοναδικές νέες γνωριµίες και πρόσωπα µέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν µαζί σου.

Τοξότης

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου στη δηµόσια εικόνα σου και την καριέρα. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί συνθήκες για ξαφνικές προτάσεις µέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις τους στόχους σου και να έχουν απήχηση οι ιδέες σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Επιδιώκεις να βρεθείς µε πρόσωπα που έχετε κοινά πνευµατικά ενδιαφέροντα, να διασκεδάσεις, να συζητήσεις. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τις πιθανότητες προκλήσεων που θα αλλάξουν το πρόγραµµά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και ο εκνευρισµός ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς πιθανές ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές άκρως θετικές σε ό,τι αφορά οικονοµικά ζητήµατα που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύες

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο µε τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο σηµαντικές νέες συνεργασίες που θα είναι άκρως ευνοϊκές για σένα, κάτι που θα αλλάξει ριζικά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στη ζωή σου.

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια