Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
NewsroomΝέο ξέσπασμα από το Γιώργο Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Οι δημοσιογράφοι Αναστασία Ζάρκα από το Πρωινό ΑΝΤ1 και Μαρία Κοκολάκη από τη Super Κατερίνα περίμεναν τον ερμηνευτή να τον ρωτήσουν για τη συναυλία, αφιερωμένη στο νησί της Ίμβρου καθώς και για τη Μαρινέλλα.
«Δεν μ’ αρέσει η φλυαρία εμένα καθόλου. Γεια σας παιδιά» είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Νταλάρας ρωτήθηκε για τη Μαρινέλλα. «Για κανέναν δε θα σας πω τίποτα. Μην το κάνετε αυτό! Σας έχω πει τόσες φορές, μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί. Μην πιέζετε τους ανθρώπους, αυτό που κάνετε δεν είναι καλό…» απάντησε, με τους ρεπόρτερ να επιμένουν σε ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα.
Τότε ο ερμηνευτής αποκρίθηκε: «Μην το κάνετε αυτό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε που σημαίνει ότι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
- Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple