Lifestyle|17.04.2019 09:00

Τα ζώδια της Τετάρτης (17/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αντίθεση µε τον Ερµή στο ζώδιό σου µπορεί να δηµιουργήσει εντάσεις και καλό είναι να κρατήσεις χαµηλούς τόνους σε συζητήσεις και να αποφύγεις τον εγωισµό γιατί µπορεί να προκληθούν συγκρούσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και το καθηµερινό σου πρόγραµµα δείχνει φορτωµένο, µε επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό εντείνει περισσότερο από ποτέ το κλίµα στην επικοινωνία και σε συζητήσεις µε συναδέλφους σου, και µπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και απογειώνει το κέφι και τη θετικότητα. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό εντείνει τον εκνευρισµό και δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί το ταίρι σου συναισθήµατα που πιθανώς έχεις, κάτι που ίσως να προκαλέσει αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατµόσφαιρα στη σχέση σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και η κυκλοθυµία κάνει την εµφάνισή της, αναµνήσεις έρχονται στον νου σου και εντείνουν την ευαισθησία. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό φέρνει εντάσεις µε οικεία πρόσωπα, καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν τα συναισθήµατά σου και αυτό µπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Λέων

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και η διάθεση για επικοινωνία και συζητήσεις είναι εµφανής. Το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί. Η αντίθεση Σελήνης - Ερµή στον Κριό µπορεί να δηµιουργήσει συγκρούσεις, καθώς το έλλειµµα συνεννόησης αυξάνει τη νευρικότητα και φέρνει αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και τα οικονοµικά, λογαριασµοί και εκκρεµότητες, σε απασχολούν έντονα. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό µπορεί να προκαλέσει προστριβές και συγκρούσεις µε πρόσωπα που ίσως συναλλάσσεσαι· δείξε προσοχή και ψυχραιµία για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου το µεσηµέρι και η ενέργειά σου εκτοξεύεται στα ύψη. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό εντείνει το κλίµα σύγκρουσης, καθώς πιθανή είναι η ασυνεννοησία και η έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σου, κάτι που θα σε ενοχλήσει έντονα και θα εκτοξεύσει τη νευρικότητα και τον εγωισµό.

Σκορπιός

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό, η εσωστρέφεια κάνει την εµφάνισή της και έχεις ανάγκη να αποµακρυνθείς απ’ όλους. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό εκτοξεύει εκνευρισµό, συναισθηµατισµό και έλλειµµα αυτοσυγκέντρωσης, που µπορεί να προκαλέσουν ένταση µε πρόσωπα της καθηµερινότητάς σου.

Τοξότης

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και η ανάγκη να βρεθείς µε φίλους και να συζητήσεις τις ιδέες σου είναι πασιφανής. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό µπορεί να αυξήσει την ένταση και να προκληθούν παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας µε φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαµηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις αυξάνουν ρυθµούς και άγχος. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό φέρνει πρόβληµα στην επικοινωνία και εκνευρισµό. Ενδεχόµενες συγκρούσεις µε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελµατικά, γι’ αυτό κράτησε χαµηλούς τόνους.

Υδροχόος

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και επικεντρώνεσαι στο πώς θα περάσεις καλά. Η αντίθεση µε τον Ερµή στον Κριό φέρνει συγκρουσιακό κλίµα σε παρέες όπου θα βρεθείς, καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς µε πρόσωπα που διαφωνούν µαζί σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη το µεσηµέρι περνάει στον Ζυγό και µια απροσδιόριστη ένταση σου χαλάει τη διάθεση. Η αντίθεση της Σελήνης µε τον Ερµή στον Κριό αυξάνει τη ροπή στις παρεξηγήσεις και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς σε όποια υπηρεσία προκύψει να πας λόγω νευρικότητας και ζητήµατος κατανόησης.

ωροσκόπιοζώδιααστρολογικές προβλέψεις