Lifestyle|09.11.2018 11:13

Ντάγκλας - ΝτεΒίτο γνωρίστηκαν καπνίζοντας μαριχουάνα

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Οι θρύλοι του Χόλιγουντ, Μάικλ Ντάγκλας και Ντάνι ΝτεΒίτο είναι 50 χρόνια φίλοι. Ο Μάικλ Ντάγκλας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η πολυετής φιλία τους ξεκίνησε σε μια εξωτική παραλία, καπνίζοντας μαριχουάνα. 

Ο 74χρονος ΝτεΒίτο φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Cigar Aficionado (τεύχος Νοέμβριος/Δεκέμβριος) και ο καλός του φίλος Ντάγκλας έσπευσε να κάνει αποκαλύψεις για τη φιλία τους. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η γνωριμία τους σημαδεύτηκε από τη φράση «κλειδί»: «Φτιάχνεσαι;» («You get high?»). 

T

«Ήμουν στην παραλία χαλαρός και ένας περίεργος τύπος με αλογουρά με πλησιάζει και μου λέει: «φτιάχνεσαι;»... ήταν το 1967, καπνίσαμε ένα τσιγαριλίκι και αυτό ήταν η αρχή μιας μακράς μακράς φιλίας» διηγήθηκε ο Ντάγκλας. Ο ΝτεΒίτο ξεκίνησε την καριέρα του το 1970 με την ταινία «Dreams of Glass», αλλά ο Ντάγκλας του έδωσε το ρόλο του Martini το 1975 στο φιλμ «One Flew Over the Cuckoo's Nest». Βρέθηκαν μαζί σε τέσσερις ταινίες, μεταξύ των οποίων η μεγάλη επιτυχία «Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι» του 1984.

T

Ο ΝτεΒίτο δήλωσε στο περιοδικό ότι θέλει να περνάει όμορφα και να κάνει πλάκες ακόμα και σε αυτή την ηλικία. «Ελπίζω να ζήσω όσο πιο πολύ γίνεται και να περνάω όσο πιο όμορφα γίνεται. Πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά. Δεν έχω στο μυαλό μου σκέψεις για το τι θα κάνω μόλις φύγω από αυτό το τραπέζι (και από τη συνέντευξη). Έχω επισκεφθεί πολλά μέρη και θα ήθελα να δω ακόμα πιο πολλά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αδημονώ για το επόμενο βήμα». 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε με τους αναγνώστες του Cigar Aficionado και τις απόψεις του για τη σημασία των υλικών αγαθών. «Όταν ήμουν παιδί έμαθα το μάθημα ότι τα πράγματα είναι απλώς πράγματα. Έκλεψαν το ποδήλατό σου; Είναι σκληρό, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Είναι κάτι υλικό. Θα τρελαθείς για τα αντικείμενα;». 

Ο Ντάγκλας πρόσφατα απέκτησε το δικό του αστέρι στη διάσημη Walk of Fame, τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Ο 74χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φέτος κλείνει 50 χρόνια στο χώρο του θεάματος.

Ντάνι ΝτεΒίτοΜάικλ ΝτάγκλαςΧόλιγουντ