Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Βέφα είναι ένα ιστορικό πρόσωπο της τηλεόρασης»
NewsroomΟ Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τη Βέφα Αλεξιάδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.
Βαθιά συγκινημένος για την απώλεια
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ο γνωστός μάγειρας μίλησε σε τηλεφωνικώς στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης δήλωσε αρχικά: «Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο της τηλεόρασης. Δέχτηκε χιλιάδες πυρά από πολύ κόσμο, αλλά το έργο που επιτέλεσε ήταν πάρα πολύ σημαντικό».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δούλεψε μέχρι τα βαθιά γεράματα και λυπάμαι πάρα πολύ. Είχε πολλές ατυχίες στην προσωπική της ζωή. Ο Θεός να την έχει καλά εκεί που πάει».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγαπημένη μαγείρισσα, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.
Η Βέφα Αλεξιάδου είχε εγκατασταθεί μόνιμα στη Χαλκιδική. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της πως το σπίτι που κατοικούσε τα τελευταία χρόνια είναι ό,τι απέμεινε από όλη την περιουσία της, την οποία ξόδεψε στα νοσοκομεία με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε