Lifestyle|22.04.2019 16:40

H Αριάνα Γκράντε μιλά για την κατάθλιψη (pic)

Newsroom

Για την κατάθλιψη μίλησε η Αριάνα Γκράντε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ποπ τραγουδίστρια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζιμ Κάρεϊ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Η κατάθλιψη είναι το σώμα σου που λέει: "δεν θέλω να είμαι αυτός ο χαρακτήρας πια". "Δεν θέλω να κρατήσω αυτό το avatar που έχετε δημιουργήσει στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ για μένα"».

Η Αριάνα συνεχίζει ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ξανασκεφτεί το τι σημαίνει «κατάθλιψη» και προτρέποντας σε «βαθιά ξεκούραση».

«Το σώμα σας χρειάζεται να είναι καταθλιπτικό. Χρειάζεται βαθιά ανάπαυση από το ρόλο που προσπαθείτε να υποδυθείτε» έγραψε. Όλα αυτά η ποπ τραγουδίστρια τα έγραψε λίγες μετά που είπε στους ακολούθους της στο Twitter ότι αγωνίζεται για την ψυχική της υγεία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με το σύνδρομο μετατραυματικού stress (PTSD) μετά την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, τον Μάιο του 2017. Εξίσου τραυματική εμπειρία ήταν και ο θάνατος του πρώην αγαπημένου της Μακ Μίλερ μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ η Αριάνα είδε και τον σύντομο αρραβώνα της με τον Πιτ Ντάβιντσον να διαλύεται ξαφνικά.

κατάθλιψηΑριάνα Γκράντε